Krijg meer regie met ParkinsonVitaal

ParkinsonVitaal gaat van start in Deventer! Een nieuwe fysiotherapeutische beweeggroep voor mensen met de ziekte van Parkinson. Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk, maar nog extra voor mensen die Parkinson of Parkinsonisme hebben. Zo zijn er goede aanwijzingen dat symptomen stabiel blijven bij mensen die regelmatig sporten op een bepaalde intensiteit.

De groep bestaat uit maximaal 4 personen, waardoor iedereen de begeleiding krijgt die hij/zij nodig heeft. Er wordt o.a. gewerkt aan krachtopbouw, het trainen van de balans, valpreventie en het verbeteren van de beweeglijkheid. Na afloop is er ruimte om met een kop koffie gezellig na te kletsen, maar ook om thema's die leven in de groep samen te bespreken.

Trainen doen we buiten op de dinsdag- en donderdagochtend bij honk- en softbalvereniging The Eagles, waarbij de honkbalsport als basis geldt voor de beweeggroep. Dit zal worden aangevuld met elementen uit andere sporten die een positieve bijdrage hebben bij de ziekte van Parkinson. Denk hierbij aan boksen, fitness en wandelen. Op deze manier is er een mooi afwisselend aanbod. Samen gaan we de strijd aan om jou meer grip te geven op jouw gezondheid en de onzekerheid die de ziekte van Parkinson met zich meebrengt. We maken het bewegen leuk!

Om deel te nemen aan ParkinsonVitaal kan je contact met mij opnemen door te bellen naar 06-33335718 of te mailen naar bart@fysiofiets.nl. Wij plannen dan een afspraak in voor een intake en onderzoek, om zo samen een behandelplan op te kunnen stellen.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Vul onderstaand formulier in en Bart houdt jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

cropped-cropped-Ontwerp-zonder-titel1.png
Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?