Fysiofiets is opgericht met een visie: de fiets maakt het werk flexibel, waardoor behandelingen aangepast kunnen worden aan jouw specifieke wensen en locatie. Daarnaast weet Bart uit ervaring dat hij als fysiotherapeut buiten de muren van een behandelkamer meer van betekenis kan zijn.

“Fysiotherapie gaat om het begeleiden van mensen bij fysieke klachten naar een veilig en passend beweegpatroon in de eigen omgeving. Daarom kom ik daar waar de klacht is en kijk ik hoe jij thuis, op het werk, of waar de klacht zich ook voordoet beweegt. Ik kijk naar mogelijkheden en help jou om weer actiever te worden. Voor anderen ben ik de brug van klacht naar (pijnvrij) bewegen en van zorg naar sport.

Heb je een acute vraag of behandeling nodig? Bart is vrijwel altijd dichtbij.

Bart Wijnands is oprichter van en uitvoerend fysiotherapeut bij Fysiofiets. Na het afronden van de opleiding CIOS Sportmanagement is hij afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie in Enschede. Hij heeft na zijn opleiding ruime ervaring opgedaan bij verschillende fysiotherapie praktijken. Door het combineren van de kennis en vaardigheden die hij opdeed binnen beide studies en praktijken weet hij als geen ander de afstand tussen zorg en sport te overbruggen.

Al langer liep hij met het idee om fysiotherapie op locatie aan te bieden, maar hoe dat logistiek zou kunnen had hij nog niet rond. Tot hij steeds meer bakfietsen voorbij zag komen. Hoe briljant zou het zijn om zelf lekker in beweging te blijven en tegelijkertijd enorm flexibel te kunnen zijn naar de klant? Het idee voor de Fysiofiets werd geboren en in 2019 was het moment daar dat Bart ook daadwerkelijk op zijn Fysiofiets naar de klant ging.

Waar je Bart voor kunt bellen?

  • Fysiotherapie aan huis
  • Revalidatie aan huis
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Werkplekanalyses
  • Slaapfysiotherapie
  • Sport en leefstijl
  • Overgewicht en obesitas
  • Myofasciale triggerpoints
  • Medical taping

Klachten
Nek- en schouderklachten
Armklachten
Elleboogklachten
Rugklachten
Heupklachten
Knieklachten
Enkelklachten
Spierklachten
Gewrichtsklachten

BIG nummer: 49920016004
AGB code: 04125403

 

Aandachtsgebieden
Triggerpoint behandeling
Medical taping
Overgewicht en obesitas
Hoofdpijnklachten
Slaapfysiotherapie
Revalidatie aan huisAlgemene voorwaarden
Copyright ©2019 Fysiofiets

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?