Over Fysiofiets

Fysiofiets is opgericht in 2019, omdat ik als fysiotherapeut buiten de muren van een behandelkamer meer van betekenis ben. Fysiotherapie gaat om het begeleiden van mensen bij fysieke klachten naar een veilig en passend beweegpatroon in de eigen omgeving. Daarom kom ik daar waar de klacht is en kijk ik hoe jij beweegt thuis, op het werk, of waar de klacht zich ook voordoet. Ik kijk naar mogelijkheden en help jou om weer actiever te worden en ben de brug van klacht naar beweging en zorg naar sport. Om dit te bereiken werk ik samen met organisaties/zorgaanbieders in de wijk.

Om het goede voorbeeld te geven werk ik vanaf een transportfiets. Met deze nieuwe manier van werken breng ik niet alleen jou, maar ook mijzelf en de zorg in beweging.

Fysiotherapeut

Bart Wijnands
Algemeen fysiotherapeut

Aandachtsgebieden:
Preventie
Myofasciale triggerpoints
Medical taping
Obesitas, lifestyle en training
Slaapfysiotherapie

Na het afronden van de opleiding CIOS Sportmanagement ben ik afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie in Enschede. Voorheen werkte ik in verschillende praktijken binnen de 1e lijn als algemeen fysiotherapeut. Door het combineren van de kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan binnen beide studies en werkervaringen overbrug ik de afstand tussen zorg en sport.
Met het starten van de Fysiofiets draag ik bij aan de gezondheid van mensen. Ik ondersteun jou naar een veilige en vertrouwde plek om op een positieve manier met jouw lichaam bezig te zijn, deze fit te houden en fysieke problemen in de toekomst te voorkomen.

Klachten
Nek- en schouderklachten
Armklachten
Elleboogklachten
Rugklachten
Heupklachten
Knieklachten
Enkelklachten
Spierklachten
Gewrichtsklachten

BIG nummer: 49920016004
AGB code: 04125403

 

Aandachtsgebieden
Triggerpoint behandeling
Medical taping
Overgewicht en obesitas
Hoofdpijnklachten
Slaapfysiotherapie
Revalidatie aan huisAlgemene voorwaarden
Copyright ©2019 Fysiofiets