Krijg controle over je rug
Verminder de pijn
Vorige slide
Volgende slide

Welkom bij RugGezond: Ontdek de Cursus voor een Sterke en Gezonde Rug

Ik begrijp hoe frustrerend het is om last te hebben van rugklachten. Ze kunnen je dagelijkse leven belemmeren en je beperken in wat je wilt doen. Maar je kan hier iets aan doen!

Met de RugGezond cursus leer je om controle te krijgen over je klachten en daarmee de bewegelijkheid van je rug te vergroten, pijn te verminderen en de spieren rondom je rug te versterken. Daarnaast krijg je ook de nodige theoretische kennis, zodat je begrijpt hoe je rug werkt en hoe je zelfstandig kunt werken aan het voorkomen van toekomstige klachten.

Wat maakt de cursus uniek?

  • Persoonlijke begeleiding op maat
  • Laagdrempelig contact met je fysiotherapeut
  • De cursus is zo ingericht dat jij het uiteindelijk zelf kan en niet afhankelijk bent van een therapeut

Bij RugGezond draait het niet alleen om het verminderen van klachten, maar ook om het vergroten van jouw zelfvertrouwen en controle over je rug. Ook buiten het contactmoment kan je mij dus altijd laagdrempelig via Whatsapp benaderen als je vragen hebt of even niet meer weet hoe iets ook alweer moet.

Door deel te nemen aan de RugGezond cursus investeer je in jezelf. Niet alleen zul je verlichting ervaren van rugklachten, maar je zult ook merken dat je dagelijks functioneren verbetert en je meer vrijheid hebt om te genieten van de dingen die je graag doet.

Schrijf je vandaag nog in via onderstaand formulier en samen gaan we werken aan een gezonde rug en een betere kwaliteit van leven.

Schrijf jij je in vóór maandag 19 juni, dan krijg je €25,- korting. In plaats van €175,- betaal je dus €150,-. Waarbij je de factuur ook nog kan indienen bij de zorgverzekeraar als je aanvullend bent verzekerd!

Let op: Om iedereen de aandacht en begeleiding te kunnen geven die nodig is, zijn er maar beperkt aantal plekken. Vol = vol.

Praktische informatie:

Wanneer: Dinsdag 13, 20 en 27 juni en 4, 11 en 18 juli.
Tijd: Groep 1 om 9:00 uur en groep 2 om 10:00 uur
Waar: Oude Gemeentehuis van Diepenveen (Koningin Wilhelminalaan 13, Schalkhaar)

Mocht je specifieke vragen hebben over je klacht, voel je vrij om hierover contact met mij op te nemen door te bellen of een whatsapp berichtje te sturen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?