Welkom bij RugGezond: Ontdek de Cursus voor een Sterke en Pijnvrije Rug

Ik begrijp hoe frustrerend het is om last te hebben van rugklachten (en hoe oud jij je daar door kan voelen..). Ze kunnen je dagelijkse leven belemmeren en je het gevoel geven dat je niet optimaal kunt functioneren. Maar geen zorgen, je kan hier iets aan doen! Maak kennis met RugGezond, De 6-daagse cursus die je de tools en kennis geeft om rugklachten te verminderen en je rug sterker en gezonder te maken.

Wist je dat rugklachten een veelvoorkomend probleem zijn in Nederland? Velen van ons hebben wel eens te maken gehad met rugpijn, stijfheid of beperkte bewegingsvrijheid. Maar het goede nieuws is dat je er iets aan kunt doen. Met de cursus leer je praktische oefeningen om controle te krijgen over je klachten en daarmee de bewegelijkheid van je rug te vergroten, pijn te verminderen en de spieren rondom je rug te versterken. Daarnaast krijg je ook de nodige theoretische kennis, zodat je begrijpt hoe je rug werkt en hoe je zelfstandig kunt werken aan het voorkomen van toekomstige klachten.

Wat maakt de cursus uniek? Ik sta voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen tijdens het hele traject. Ik begrijp dat iedereen verschillende behoeften en doelen heeft, daarom worden de oefeningen aangepast aan jouw specifieke situatie. Bij RugGezond draait het niet alleen om het verminderen van klachten, maar ook om het vergroten van jouw zelfvertrouwen en controle over je rug. Ook buiten het contactmoment kan je mij altijd laagdrempelig via Whatsapp benaderen als je vragen hebt of even niet meer weet hoe iets ook alweer moet.

Door deel te nemen aan de RugGezond cursus investeer je in jezelf en in een pijnvrije toekomst. Niet alleen zul je verlichting ervaren van rugklachten, maar je zult ook merken dat je dagelijks functioneren verbetert en je meer vrijheid hebt om te genieten van de dingen die je graag doet.

Wacht niet langer en neem de eerste stap naar een sterke en pijnvrije rug. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je de gezondheid van je rug kunt verbeteren. Samen gaan we werken aan een gezonde rug en een betere kwaliteit van leven. De 1e 10 aanmeldingen krijgen een gratis set weerstandsbanden!

Let op: Om iedereen de aandacht en begeleiding te kunnen geven die nodig is, zijn er maar beperkt aantal plekken. Vol = vol.

Praktische informatie:

Wanneer: Dinsdag 13, 20 en 27 juni en 4, 11 en 18 juli.
Tijd: Groep 1 om 9:00 uur en groep 2 om 10:00 uur
Waar: Oude Gemeentehuis van Diepenveen (Koningin Wilhelminalaan 13, Schalkhaar)
Kosten: €175,- (Kosten zijn afhankelijk van je zorgverzekeringspolis (deels) te declareren bij de zorgverzekeraar)

Mocht je specifieke vragen hebben over je klacht, voel je vrij om hierover contact met mij op te nemen door te bellen of een whatsapp berichtje te sturen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?